You are currently viewing Изабран нови председник Спортског савеза

Изабран нови председник Спортског савеза

У петак, 26.02.2021.године одржана је Изборна скупштина Спортског савеза општине Кучево. Стари председник Бојана Шулејић је поднела Извештај о раду у прошлој години и захвалила се на пруженој шанси. После Бојанине уводне речи, прешли смо на процедуру избора новог председника Спортског савеза општине Кучево. За новог председника изабрана је Драгана Милошевић. Драгана је дугогодишњи спортиста, играч нашег рукометног клуба, вредна и радна особа, која ће донети нову енергију у раду Савеза. По изгласавању и преузимању дужности, нови председник се традиционално захвалила свима који су је предложили и изабрали на ову одговорну дужност и најавила да ће, у будућности, поред редовних активности које Савез већ реализује, акценат бити на повећању обухвата деце и жена које се баве спортом.

“С тим у вези, већ смо почели разговоре са Спортским савезом Србије око укључивања нашег Савеза у акцију “Буди здрава – вежбај са нама“ где би се јавним вежбањем покренуле жене и девојке да се баве фитнесом“, рекла је Милошевић и најавила школицу спорта за децу која ће имати иза циљ развијање основних моторичких способности деце кроз игру.

Милошевић је предложила нови Управни одбор Савеза (Милан Новаковић, Саша Милетић, Сандра Рајић, Биљана Манојловић, Зоран Стојадиновић и Давор Макуљевић) који ће јој помоћи да планиране активности и реализује.

rbt
IMG-20210226-WA0012
IMG-20210226-WA0010
IMG_20210226_173635
previous arrow
next arrow
Shadow