Награђивање најбољих спортиста у 2020.години


Ову годину је обележила епидемија и смањење свих активности. Савез је одлучио да, упркос свему, и ове године награди најбоље спортисте из наше општине и похвали их за уложен труд.

За најбољег сениора изабран је Стефан Симић, члан ФК “Звижд“, који се, својим ангажовањем на терену показао као прави спортиста и пример осталима у екипи и граду.

За најбоље младе спортисте проглашене су Јелена Јанковић, ученица ОШ“Угрин Бранковић“ која је и члан омладинске кошаркашке репрезентације Србије и Коцић Ксенија, освајач сребрне медаље на Државном џудо првенству у Београду и Стојковић Анастазија, учесник истог првенства која је, из године у годину све боља и боља, али је, ове године имала врло тежак жреб.

За младе наде нашег спорта проглашене су девојчице из нашег рукометног клуба(Симеоновић Милица, Ћирић Кристина, Петровић Анастасија и Ђокић Милица) које су све време, док је трајало рукометно првенство тренирале и полако стасају у праве рукометашице, будућност нашег спорта.

Док је Стефан добио плакету, остали су награђени ваучерима за спортску опрему. Спортски савез ће и у наредном периоду радити на томе да се препознају и награде млади спортисти јер ћемо тако и остале спортисте подстаћи да више и боље раде и постижу боље резултате.

previous arrow
next arrow
Slider