СПОРТСКИ САВЕЗ ОПШТИНЕ КУЧЕВО

Избор писма

grbkucevo
Општина Кучево
grb trke
Атлетска трка "Хомољски Мотиви"
grbjkp
Јавно комунално предузеће Кучево

Генерални секретар Спортског савеза Србије посетио општину Кучево!

Спортски савез Србије наставио је обилазак територијалних спортских савеза и овога пута посетио Кучево. Генералног секретара ССС Горана Маринковића угостили су Александар Илић, ген.секретар Спортског савеза општине Кучево, Саша Булутић, члан већа за спорт и Милош Петровић бивши члан већа за спорт, а нови члан већа за туризам.
– Имам само позитивне утиске након састанка са људима који предводе спорт у Кучеву. Спортски савез ове општине контролише на најбољи начин расподелу средстава клубовима, а добра сарадња са локалном самоуправом изродила је мноштво идеја као и циљева за популаризацију спорта – био је први коментар Маринковића који је предложио организацију акција намењених пре свега деци и рекреативцима.
– Генерални секретар Спортског савеза општине Кучево изразио је велико интересовање да се организује најпре Мали сајам спора и да се деци у Кучеву презентује шта све могу да тренирају и да се укључе у систем спорта, склоне са улица и кроз дружење науче како здраво да живе. За следећу годину планирамо да заједнички спроведемо и акцију бесплатног фитнеса за жене, па ће акција „Буди здрава – вежбај са нама“ након едукације спортских стручњака бити проширена и на ову општину. Велико интересовање постоји и за организацију Сеоских игара Спортског савеза Србије у 2021. години. Надам се да ће у Кучеву наставити да организују трку „Хомољски мотиви“ и да ће она, уз заједничке акције бити лепа традиција – рекао је Маринковић и додао:
– Добра комуникација и будућа интензивнија сарадња са сектором туризма у Кучеву допринеће развој целокупне општине и верујем да ће успети да туристе привуку у овај крај мноштвом знаменитости и нетакнутом природом – закључио је генерални секретар ССС.
Ове године у општини Кучево млађе категорије фудбалских клубова спровели су своје припреме. Повеање смештајних капацитета као и будуће унапређење спортске инфраструктуре уврстиће Кучево на мапу спортског туризма.

Извор: sportskisavezsrbije.rs

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Претрага

Спортски савез Србије
Спортски савез Србије
Ministarstvo omladine i sporta
Министарство омладине и спорта
Савез за школски спорт Србије
Савез за школски спорт Србије
Савез за рекреативни спорт Србије
Савез за рекреативни спорт Србије
Олимпијски комитет Србије
Олимпијски комитет Србије
Атлетски савез Србије
Атлетски савез Србије
Фудбалски савез Србије
Фудбалски савез Србије
Рукометни савез Србије
Рукометни савез Србије
Close Menu